UN PREACORD PER UN BON CONVENI

Mantenir un volum majoritari de producció interna és un dels objectius del pacte per la producció que finalment quedarà recollit en conveni amb una comissió paritària, la qual ha de ser informada i consultada sobre tota la producció que es faci a TVC .

La garantia del manteniment del poder adquisitiu pels tres anys de conveni, ja que al 2009 l’IPC estatal ha sigut d’un 0’8 i el català d’un 1’2, i nosaltres cobrarem el 2%. La resta d’anys de conveni cobrarem l’IPC estatal. Aquests increments es posaran a la mitja paga d’abril fins completar-la.

Les millores en matèria de conciliació que ens permetran, entre altres coses, tenir permisos retribuïts per portar els fills al metge, i poder agafar una llicència cada any mentres tinguem fills en edat d’ensenyament obligatori.

L’acord de completar els equips de cap de setmana de les delegacions de Tarragona, Lleida i Girona.

– Si als 65 anys el treballador no té dret al 100% de la pensió de jubilació, se li permetrà treballar fins als 67 anys.

Aquests són només alguns dels punts del preacord, al qual es va arribar dimarts a la tarda en la negociació de conveni, i que la Candidatura de Treballadors valorem molt positivament ja que recull aspectes que des de fa anys reivindiquem.

Pensem que és un preacord per un bon conveni sobre el què avui l’assemblea de treballadors heu de dir la vostra.

Si voleu conèixer més aspectes del preacord podeu consultar-lo a la pàgina del Comitè d’Empresa que us recordem que s’hi arriba a través del portal intern, clicant a “la meva empresa” i després, en el desplegable, clicant a “comitès i seccions sindicals”.

ASSEMBLEA PER APROVAR EL PREACORD DE CONVENI.

DIJOUS 25 DE MARÇ, AL MENJADOR DEL CPA A LES 15:30.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s