EL DECRET NO ENS RETALLA EL SOU

El decret llei de la Generalitat no retalla els sous dels treballadors de Televisió de Catalunya inclosos a conveni  i deixa en mans de la negociació col·lectiva l’aplicació o no de la rebaixa de la massa salarial.

“ La reducció de despesa prevista (…) sha daplicar preferentment a les despeses de personal no vinculades a convenis col·lectius i es podrà aplicar a la resta de despeses de personal inclòs dins de làmbit daplicació dels convenis col·lectius, en el marc de la negociació col·lectiva.”

 

Legalment  el Govern no pot qüestionar la negociació col·lectiva i per això no retalla els nostres sous tot i que proposa  que sigui matèria de negociació en futurs convenis.

Ara mateix tenim un acord de conveni, aprovat pels treballadors i la direcció general de la CCMA, pendent del vist i plau d’Economia i Finances per poder-lo firmar. Aquest és el mateix panorama de totes les negociacions de conveni que hem tingut fins ara.

D’altra banda hem de tenir en compte que som a les portes d’una reforma laboral que molt probablement exigirà una vaga general com a resposta.

Dijous 3 a les 15:30  hi ha l’assemblea de treballadors per decidir si ens afegim o no a la vaga de 24 hores convocada pels sindicats majoritaris contra la retallada de  sous dels funcionaris i personal laboral de l’administració pública.

La decisió és importat i afectarà als 1700 companys de TVC.

NO DEIXIS D’ANAR A L’ASSEMBLEA PER VOTAR LA TEVA OPCIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s