SOM-HI TOTS!!!

L’organització dels treballadors i treballadores és necessària a totes les empreses i per tant també a TVC.

Per això tenim un Comitè d’Empresa que escollim entre tots, votant les diferents candidatures que es presenten a les eleccions sindicals.

En funció dels resultats d’aquestes eleccions el Comitè tindrà uns objectius i una manera de treballar per aconsseguir-los que marcarà la candidatura sindical que hagi aconsseguit més vots.

L’objectiu del Comitè d’Empresa només en pot ser un: escoltar, representar, i defensar les inquietuds, els interessos i els drets de TOTS els treballadors i treballadores de TVC, sense les pressions d’interessos externs que moltes vegades imposen els sindicats majoritaris.

Amb aquest objectiu la Candidatura de Treballadors de TVC es presentarà a les eleccions sindicals d’aquesta tardor igual que ho vam fer el 2002 i el 2006.

Tenim el mateix objectiu que fa vuit anys, però ara el tenim amb més ganes, amb més força i amb més capacitat perquè som més grans i perqué els companys i companyes ens esteu fent saber que és possible.

Som un sindicat creat per treballadors i treballadores de TVC, on hi cabem tots els que volem construir un comitè de TOTS els treballadors, TÚ TAMBÉ, per això pots participar en aquest projecte quan vulguis i de la manera que vulguis.

Ara els diferents sindicats estem confeccionant les llistes de candidats i candidates que presentarem a les eleccions, si vols donar el teu suport a la Candidatura de Treballadors de TVC seràs benvingut i benvinguda.

NO T’HO PENSIS MÉS!!!

Ja ens coneixes, envia’ns un correu electrònic a “Candidatura Treballadors TVC” lacandidatura@tv3.cat o també a qualsevol de nosaltres,

Eugeni Pérez Pamplona

Núria Amat Sans

Fidel Soler Cervera

Ivan Domingo Alcaraz

Glòria Alonso Collados

Joan Àngel Sánchez Saiz

David Romero Alejandre “Gigi”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s