Seguim a punt, i amb força!

Assemblea TV3
Assemblea de treballadors

El 16 d’octubre hi haurà eleccions sindicals a TVC per escollir el Comitè d’Empresa que ens haurà de representar a tots els treballadors i treballadores els pròxims quatre anys, que es preveuen inquiets i amb incògnites, tant pel país com per a TVC.

Venim dels quatre anys més complexos i dolorosos que hem hagut de viure mai, però de les situacions complicades es pot aprendre, i ho hem fet! I per tant ara som més forts.

Quan la Candidatura de Treballadors de TVC va guanyar les eleccions sindicals el 2010 ningú s’imaginava a què ens hauríem d’enfrontar, però ens hi hem enfrontat, junts, mentre apreníem a fer-ho, segurament amb algun error, però també i sobretot amb determinació i amb encerts que ens han permès resistir més sencers que altres companys d’altres mitjans com el nostre.

Hem tingut al davant enemics poderosos, i altres que ens pensàvem que eren dels nostres, que ens han atacat amb totes les armes…

La lluita ha estat ingent, i la continuarem per garantir els nostres llocs de treball, la producció interna, el servei públic, l’equiparació salarial i per restablir les condicions laborals i salarials que ens han arrancat. L’experiència ens ajudarà a avançar cap aquests objectius.

És l’hora de fer balanç de la feina feta que no hem deixat de dedicar-la al nostre principi: Fer del Comitè d’empresa l’òrgan unitari de representació de TOTS els treballadors, sense pressions externes, ni polítiques ni sindicals.

Ho hem fet amb la participació de tots els treballadors a través de les assemblees, de les diverses comissions de voluntaris i garantint que tothom pogués participar de les decisions importants que afectaven tota la plantilla. En quatre anys hem fet 6 referèndums, tots amb una participació tan gran que ha sigut la demostració d’unitat i força més eficient davant la direcció.

Que siguem tots els treballadors els que decidim sobre el nostre futur laboral segueix sent el nostre punt prioritari.

A les eleccions sindicals d’enguany hi podran participar uns 250 treballadors que no ho van fer el 2010. Són els companys transmesos des de la CCMA i els de les empreses absorbides ActivaMultimèdia i Interactiva. A Catalunya Ràdio l’elecció del seu Comitè es farà més endavant.

Just avui comença la campanya sindical. Sabem que esteu saturats i procurarem no envair-vos. Som treballadors i no hem de fer campanya com si fóssim polítics. Compta la feina feta, tots sabem d’on venim i on volem anar. El camí cal que el continuem el 16 d’octubre amb una gran participació, decidint com volem avançar.

Us anirem informant de les nostres propostes que també podeu seguir a:

Blog: lacandidatura.wordpress.com

Facebook: www.facebook.com/lacandidaturadetreballadorsdetvc

Twitter: @lacandidatura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s