FORA EL RAV I CONVENI PLURIANUAL JA!

Davant la negativa de la direcció a eliminar el descompte del RAV de les nòmines fins que no hi hagi una sentència que li obligui a fer-ho a TVC, responem amb contundència que:

EXIGIM FORA EL RAV DE LA NÒMINA JA!

També creiem imprescindible que es rebutgi immediatament la proposta de la direcció de negociar un conveni només pel 2015.

Per això  hem plantejat avui al plenari del Comitè d’empresa que en la pròxima reunió de negociació, que es farà dimecres de la setmana que ve,  es respongui a la direcció que volem un Conveni plurianual 2015-2018 durant la vigència del qual s’acordarà i aplicarà la retirada de totes les retallades, entre altres aspectes.

Us reproduïm la proposta:

Proposta de la Candidatura de Treballadors de TVC al plenari del Comitè d’empresa per la negociació del 13è Conveni Col·lectiu de la CCMA, SA.

Proposem una negociació àgil i ràpida que es basi en els següents punts:

– Conveni plurianual, des de l ‘1 de gener del  2015 fins al 31 de desembre de 2018.

– D’aplicació immediata a tots els treballadors amb contracte amb la CCMA,SA a excepció dels empleats que desenvolupen exclusivament l’activitat de ràdio. Això inclou l’equiparació  dels treballadors de les antigues AMD i Interactiva.

– Durant la vigència d’aquest conveni es negociaran les condicions perquè sigui el d’aplicació a tots els treballadors de la CCMA, SA sense excepció.

– El 13è Conveni Col·lectiu de la CCMA, SA prorrogarà durant tota la seva vigència el 12è Conveni Col·lectiu de TVC, SA. I inclourà només les mínimes  modificacions imprescindibles  per adequar-lo a les lleis de rang superior fins que aquestes es deroguin o se substitueixin per acords en la negociació col·lectiva en l’àmbit de la CCMA, SA. (Fons Social, Ajuda fills, Pla de Pensions, Subvenció de menjador, dietes no desplaçats, Complement IT, etc)

– Aquest conveni eliminarà el RAV de les taules salarials i de l’articulat i inclourà un redactat on s’especificarà que s’aplicarà immediatament el que dicti la sentència a la demanda presentada sobre aquest tema pel Comitè d’empresa de TVC.

– Preveurà i aplicarà anualment els augments salarials que dicti la llei de pressupostos.

– Incorporarà en l’articulat  l’acord sobre transparència salarial  firmat amb el Comitè d’empresa de TVC el gener del 2013.

– Reconeixerà tots els indefinits no fixos com a treballadors fixos de la CCMA, SA.

– Reconeixerà  tots els promocionats de llarga durada fixos en el lloc de treball en el qual estan promocionats. 

– Reconeixerà l’antiguitat real de tots els treballadors.

– Mantindrà l’articulat sobre provisió de vacants,  ja que l’actual respecta íntegrament els principis constitucionals d’igualtat, mèrit i capacitat.

– Inclourà el compromís de no iniciar cap procediment d’acomiadament col·lectiu ni cap procés de modificació col·lectiva substancial de les condicions de treball.

Durant la vigència d’aquest conveni s’acordaran, s’aplicaran  i s’inclouran  al Conveni els aspectes següents.

– Revisió i regulació de tots els plusos i complements que actualment no estan descrits en conveni.

– Descripció i valoració dels llocs de treball del nivell H i els complements salarials que li pertoquin.

– Distribució irregular de la jornada així com la recuperació de les 35 hores setmanals.

– Sistema de classificació professional per grups professionals amb la participació de la Comissió de Definició i Valoració.

– Pagament del 100% del sou des del primer dia de la baixa en tots aquells casos de malaltia contagiosa.

– Pagament de l’ajuda familiar a aquells treballadors amb fills amb discapacitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s