Esteu d’acord en recuperar el RAV a terminis fins el 2018? Esteu d’acord en firmar un conveni només pel 2015? AQUESTES PREGUNTES TAMBÉ HAN DE SER AL REFERÈNDUM!

Perquè CCOO i CGT volen, primer que res, firmar un conveni d’un any de vigència pel 2015, que és el que ara estan negociant. El conveni plurianual el volen negociar després, la plataforma del qual sí que la consultaran la setmana que vinent.

També volen un acord sobre el RAV, però fora del marc de conveni, segons la proposta que el Comitè ha publicat i que és justament la que la direcció ha fet als companys de Catalunya Ràdio.

La plantilla ha de ser consultada sobre sí els sembla bé aquests plantejaments o prefereixen negociar immediatament un conveni plurianual directament lligat al retorn del RAV a terminis.

La Candidatura de Treballadors apostem per no demorar més les negociacions d’un conveni plurianual i destinar-hi tots els esforços, perquè ja hem perdut un temps preciós. Som a les portes de l’estiu i el 27 de setembre és una mica més enllà només.

Després de 4 anys de regressió ara és el moment de procurar obtenir les garanties i l’estabilitat d’ un conveni plurianual. Hi ha un moment idoni que no podem deixar passar.
No oblidem que el compromís de la direcció en no fer cap a altre PAC s’acaba el 31 de juliol del 2015.

És responsable acordar una devolució a terminis del RAV, i és encara més responsable fer-ho lligant-la absolutament al Conveni plurianual que necessitem.

La Candidatura de Treballadors proposa un conveni 2015-2018 que asseguri la devolució integra del RAV a tothom i que asseguri TAMBÉ les condicions laborals, els llocs de treball i la producció interna.

Proposem la firma ràpida d’aquest conveni que comprometi també a les parts a arribar a acords durant el primer any de la seva vigència sobre els aspectes més complexos, com per exemple la distribució irregular de la jornada, els grups professionals i la recuperació de les diferents retallades, entre d’altres.

Nosaltres creiem que és del tot irracional acordar la devolució del RAV a terminis, com vol la direcció, i no obtenir l’estabilitat del conveni plurianual.

Vosaltres què en penseu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s