TU I JO NO SOM IGUALS!

 

A TV3 la igualtat no existeix! Ni entre homes, ni entre dones!

A TV3 hi ha treballadors de segona que fa anys i panys que són plantilla!

 Ets un d’ells? Si la direcció et considera indefinit no fix, sí!

– Si ets indefinit per sentència judicial o per la negociació col·lectiva d’estabilització de plantilla i no tens proves passades, la direcció et considera indefinit no fix.

– També t’hi considera si tens proves passades, però són d’un altre lloc de treball pel qual estàs contractat.

– O bé, tot i tenir proves del teu lloc de treball, a la llista d’aprovats hi ha treballadors per davant que no són fixos.

Si estàs en una d’aquestes tres situacions, la direcció no et permet presentar als concursos interns, Diu que no hi tens dret!

Un canvi en el Conveni en l’última negociació facilita aquesta irregularitat i discriminació, i és un dels motius pels quals la Candidatura de Treballadors no el va firmar.

La direcció ha impedit a companys indefinits no fixos de TVC presentar-se als concursos restringits que s’han fet els últims mesos en diferents àmbits de la CCMA.

TOTS els companys de la CCMA som iguals i hem de poder accedir als concursos restringits dels diferents àmbits de la corporació. EXIGIM que ho puguin fer, també, aquests companys de TVC.

A això s’hi afegeix que la direcció organitza concursos interns quan vol, de manera unilateral i irregular, vulnerant el que disposa el Conveni, i quan ho prefereix promociona a dit.

La direcció torna a anar per lliure, fent el que li plau, igual que quan contractava sense convocar proves. De fet és la responsable que companys que cataloga d’ indefinits no fixos no tinguin proves. Molts mai van veure convocat un concurs pel seu lloc de treball. Van ser discriminats aleshores i ara ho tornen a ser!

 En la negociació de Conveni la direcció va informar que pretenia aquest greuge i se li va pemetre, ara és prioritari liquidar-lo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s