NI RUI, NI DUI! LA DIRECCIÓ IMPOSA EL MUH (Modificació Unilateral dels Horaris)

NI RUI, NI DUI!
LA DIRECCIÓ IMPOSA EL MUH (Modificació Unilateral dels Horaris)

Ho fa prescindint del Conveni i ignorant totalment al Comitè a qui no informa dels canvis ni dels motius que té per fer-ho.

L’última modificació que ha imposat és l’aplicació d’un horari exclusiu del Canal 3/24 a altres departaments de la casa.

Aquest horari és de 4 dies de treball, de dilluns a dijous, a raó de 9:22 hores de feina cada dia, i és un horari fruit d’una negociació col·lectiva especifica que es va fer pel Canal 3/24 i que respon a unes necessitats que van ser debatudes i estudiades a l’inici del canal.

Ara la direcció l’aplica a altres departaments que no tenen res a veure amb el sistema i dinàmica de treball del 3/24 i ho fa sense consultar als treballadors ni als seus representants.

Per aquest motiu un col·lectiu de treballadors ha decidit demandar la modificació horària. La demanda la porta l’advocada del Comitè d’empresa.

Tots els treballadors de TVC que vegin modificat el seu horari laboral fora del que disposa el Conveni poden afegir-se a la demanda o impulsar-ne una de nova.

IMPORTANT: Per fer una demanda d’aquest tipus hi ha un termini de 20 dies laborables que comencen a comptar d’ençà que es comunica el canvi d’horari oficialment. La publicació de la planificació és una comunicació oficial.

 

Candidatura de Treballadors de TVC

Sant Joan Despí, 20 de setembre de 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s