A TV3 no s’ha qualificat de “puta” Inés Arrimadas

Us reproduïm el comunicat del Comitè Professional de TVC contra la mentida d’Albert Rivera.

 

Imatge relacionada

“En TV3 se ha llegado a llamar ‘puta’, con perdón, a Inés Arrimadas, a mi compañera, candidata de Ciudadanos y líder de la oposición.” El president de Ciutadans, Albert Rivera, va dir això, el passat dimecres 27 de març al programa “El hormiguero” d’Antena 3.

És mentida.

A TV3 no s’ha qualificat de “puta” Inés Arrimadas.

Defensem el dret a la llibertat d’expressió, i la necessitat i la conveniència que els mitjans de comunicació públics estiguem sotmesos a la crítica de la ciutadania i els representants polítics. Sigui com sigui de virulenta. Sigui com sigui d’interessada. Però arribar a la mentida ens sembla una actitud deshonrosa i injustificable.

Una mentida que, repetida mil vegades, potser algú voldrà convertir en una falsa veritat. Recollida per les càmeres d’un programa de gran audiència, la mentida pot començar la metamorfosi cap a l’engany de debò: amagar el que passa i fer creure la gent que passa el contrari del que passa.

Exigim a Albert Rivera que rectifiqui l’afirmació que va fer i que lesiona TV3 i les persones que hi treballem. I exigim a la direcció de TV3 que posi en marxa els mecanismes legals de defensa de la integritat de la cadena.

 

 

Consell Professional d’Informatius de TV3

Sant Joan Despí, 1 d’abril de 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s