PER UN COMITÈ FORT!

La situació econòmica global, el caràcter públic de la nostra empresa i el seu finançament seran alguns dels aspectes que haurem d’afrontar en el futur els treballadors i treballadores de TVC.

Ara tenim el conveni aprovat per l’acord de govern 4.5 del dia 1 de juny de 2010. L’acord donava a la direcció tres mesos per fer un informe econòmic que demostrés que amb els increments de conveni no se superava la llei de pressupostos aprovada pel 2010.

La direcció general ens va assegurar el juny passat que estava en condicions de complir l’acord de govern aplicant retallades en altres partides i comptant amb el pla de prejubilacions i també amb la recuperació de la publicitat.

D’altra banda tenim el contracte programa prorrogat i sense que s’hagi avançat en la negociació del nou.

Aquesta situació es combina amb la provisionalitat de la direcció de la CCMA a l’espera dels resultats de les eleccions a la Generalitat.

A TVC també estem d’eleccions, però sindicals, hem d’escollir un nou Comitè d’Empresa que haurà de fer front a aquests i altres reptes. Ens cal un comitè fort que compti amb la confiança de tots els treballadors i treballadores de TVC.

Necessitem un comitè que escolti i consulti a tots els treballadors, que treballi des de la transparència i la unitat, sense excloure ningú ni imposar res i que respecti tots els seus membres, sigui quina sigui la seva filiació sindical, ja que tots representem als companys i companyes de TVC.

AQUEST COMITÈ ÉS POSSIBLE !

La Candidatura de Treballadors ens presentem a aquestes eleccions preparats per treballar comptant amb les aportacions de tothom, sense imposar cap criteri i escoltant l’opinió de tots els companys i companyes de TVC.

NO T’HO PENSIS MÉS !

Hem de donar el pas cap a aquesta unitat i cap a aquesta força anant a votar el 28 d’octubre.

Aquesta vegada és important, SOM-HI TOTS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s