ARA MÉS QUE MAI EL COMITÈ SOM TOTS!

Aquesta tardor la Candidatura de Treballadors de TVC complim 10 anys. El 2002 ens vam presentar per primera vegada a les eleccions sindicals de TVC i ho vam fer amb un objectiu que ara considerem més viu que mai:

Fer que el Comitè d’empresa exerceixi sempre com l’òrgan unitari de representació de tots els treballadors i treballadores de TVC i en lideri l’organització.

Els membres del Comitè d’empresa pertanyem a diferents sindicats, però per sobre de tot som companys i companyes, treballadors i treballadores de TVC, i el paper que tenim atorgat en el si del Comitè no és representar els nostres sindicats, sinó representar tota la plantilla de TVC.

Els temps que vivim són excepcionals, inquietants, insegurs i difícils.  L’objectiu de tots nosaltres és continuar treballant pel model d’èxit d’aquesta televisió i mantenir els nostres llocs de treball.  I aquest objectiu, al ser comú, ens uneix.

Per avançar en aquesta lluita ens cal, sense cap mena de dubte, anar plegats i ens cal tenir, ara més que mai, aquest Comitè de tots que a més de representar-nos legítimament la llei també li reconeix tota la capacitat jurídica per defensar i protegir els nostres interessos comuns.

És per això que la Candidatura de treballadors de TVC volem manifestar públicament el suport i l’adhesió total al Comitè que ha proposat a tots els treballadors prendre la iniciativa i intensificar la mobilització amb aturades parcials.

També volem manifestar públicament que estem segurs de la capacitat d’aquest Comitè d’empresa de liderar i gestionar amb intel·ligència aquesta lluita si compta amb tots els suports i continua exercint de Comitè de tots i totes.

JUNTS TENIM MÉS FORÇA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s