NO ENS FARAN CALLAR!

No acceptem la infracció greu “per desobediència a uns agents de l’autoritat” que van imposar a la nostra companya Mercè Alcocer de Catalunya Ràdio el 2016 mentre desenvolupava la seva feina davant l’Audiència Nacional.

La periodista cobria la declaració de Jordi Pujol i la seva esposa a l’Audiència Nacional de Madrid, el 10 de febrer d’aquest any, quan va traspassar el cordó policial per intentar fer una pregunta a l’advocat. La multa li van imposar en aplicació de la llei de seguretat ciutadana, coneguda com a llei mordassa.

No podem permetre cap vulneració del dret a la informació ni la voluntat de coartar-nos o fer-nos callar. No assumirem cap limitació en la nostra manera de treballar que no ens deixi fer arribar la informació de manera real a la ciutadania, a qui ens devem.

Per tant, no acceptem de cap de les maneres que la CCMA assumeixi el pagament de la multa imposada, ni a títol personal ni com empresa.

Cal recórrer als tribunals i esgotar totes les vies legals per fer palès l’abús de la llei mordassa i la intenció de limitar la nostra feina i el dret a la informació.

La Candidatura

24/04/2018

Més informació:

http://www.ccma.cat/324/sancionada-una-periodista-de-catalunya-radio-en-aplicacio-de-la-llei-mordassa/noticia/2732110/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s