EL GOVERN ENS MENYSPREA

Les diferents i reiterades publicacions als mitjans sobre un ERO a TV3 demostren que qualsevol té informació al respecte, menys els treballadors de TVC i els seus representants. I queda clar que les informacions sobre les decisions preses pel govern entre bambolines són certes, perquè ningú les desmenteix.

El conseller de la presidència, Francesc Homs, ha dissenyat el full de ruta i el president de la CCMA, Bruali Duart, l’executa fent el paper de capdavanter quan en realitat no pinta res en la presa de decisions.

Però Govern i direcció han decidit no assumir ni explicar-nos directament i obertament què pretenen. Així ens falten al respecte, ens menyspreen, no ens tenen cap consideració i actuen com si els treballadors no forméssim part del més important d’una empresa.

La seva frivolitat fins i tot es converteix en insult i arriben a faltar al respecte a la ciutadania amagant-li els seus objectius sobre el servei públic de TVC i Catalunya Ràdio.

I mentrestant els representants dels treballadors hem estat intentant negociar amb unes persones que no tenen cap credibilitat ni autoritat ja que ni el govern ni la direcció els ha fet partícips dels plans, i és ben bé que els tenen a la mesa de negociació per cobrir l’expedient. Això ho rebla l’actuació de Brauli Duart, externalitzant la negociació, informant a fora del que no informa a dins i intoxicant contra els treballadors de TVC.

És del tot evident que la direcció, és a dir, el Govern, ha emprès les negociacions de Conveni amb manifesta mala fe, i això impedeix que els representants dels treballadors puguem avançar de cap manera en la negociació.

D’altra banda, les informacions, mai desmentides, senyalen que segurament el Govern no desaprofitarà l’oportunitat que ofereix la crisi per fer un ERO a TV3 i poder repartir així l’audiència i externalitzar la producció de la cadena. És probable també, que per abaratir l’ERO, abans vulgui forçar una rebaixa salarial.

El Govern està decidit a sobreviure, a continuar sacrificant treballadors catalans i seguir incrementant el número de ciutadans aturats, tot per complir uns pressupostos imposats que no aconseguiran res més que desmantellar Catalunya.

Per desmantellar i destruir, no cal intel·ligència, esforç, dedicació, eficiència i compromís, ho pot fer qualsevol.

Però no serà fàcil destruir, ni tan sols pel Govern, si els treballadors de TV3 assumim la lluita i ens mantenim units. Estem demostrant com en som de capaços i cal que seguim endavant amb la nostra determinació.

FORÇA COMPANYS! JUNTS PODEM!
#totssomtv3
#joestimotv3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s